Datum en locatie

Datum
Maandag 28 maart  (13:00-17:30 uur)

Locatie
Hotel van der Valk, Veenendaal (vorige editie: Van der Valk Breukelen)
Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

Bekijk hoe u Hotel van der Valk Veenendaal met de auto en met het OV kunt bereiken.

Tarieven

Regulier tarief - € 349

Collegakorting - € 249
Kom met een collega van dezelfde organisatie en ontvang € 100 korting per persoon.

Genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Twee weken voor aanvang van de dag sturen wij u per nog een keer de bevestiging per e-mail, inclusief praktische informatie.

Uw sessies kiezen


U kunt zich gerust inschrijven voor het middagcongres. Als alle sessies bekend zijn krijgt u van ons een e-mail zodat u uw sessies kunt kiezen. Wij streven ernaar dit in januari afgerond te hebben.

Heeft u vragen?

Voor vragen over de afhandeling van uw inschrijving kunt u contact opnemen met onze klantenservice via: inschrijven@vakmedianet.nl

Bij vragen over het congres en het programma helpt onze opleidingscoördinator, Monique van der Horst, u graag verder:
E: moniquevanderhorst@vakmedianet.nl
T: 088 5840916 / 06 51615659

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Organisatie

Het middagcongres Circulair FM wordt georganiseerd door Facto, onderdeel van uitgeverij Vakmedianet B.V.